otsikko About us Dogs In memoriam Litters Photos News Contact Links Index
vasen_ylaUutisia 2006 2007 2008 2009 2010

19.11.2010
    Pennut kasvaa huimaa vauhtia. Pennun katsojia on käynyt joka päivä ja siksi kuvien ottaminen on unohtunut. Nyt kuitenkin muutamia lisätty ja yritetään olla ahkeria ja saada viikonloppuna nassukuvat kaikista.
Nellin kanssa käytiin silmätarkastuksessa ja terveet silmät oli:)

06.11.2010
    Aavan pennut kasvaa vauhdilla. Silmät alkaa olla kaikilla jo auki ja kovasti vauhti kihtyy päiväpäivältä. Kohta onkin vauhtia kun "prinssinakit" menee pitkin taloa:)Viime viikolla pennut saivat kynsilakkamerkkien lisäksi omat silkkinauhat niin on kuvista helpompi seurata kuka on kuka.
nartut
oik. kylki = vaaleanpunainen
vas. kylki= lila
urokset
niska= tumman sininen
hännänpää= ruskea
hännäntyvi = vaal. sininen
lonkka= vihreä
korva = kulta


11.10.2010
    Järjestin joukkotarkastuksen vuoden 2009 pennuille. Paikalle pääsi 13/14. Kaikilla oli terveet silmät ja lonkat sekä kyynäreet näyttivät siisteiltä. Vielä odotellaan lopullisia tuloksia kennelliitosta.

Mutta tässä osa jo varmistettuina:)

B-pentue

A. Brilliant Firsshow C/B, 0/0
A. Beauty Showlady A/A, 0/0
A. Bright Showdiva A/A, 0/0
A. Beauty Showdancer B/B, 0/0
A. Beauty Showsurprise A/A, 0/0
A. Bellicose Showstar A/A, 0/0
A. Big show must go on A/A, 0/0
A. Bold one man show C/C, 2/2


C-pentue

A. Cool Burberry B/B, 0/0
A. Cool Huckleberry D/D, 0/0
A. Coustly Gooseberry B/B, 0/0
A. Classical Snowberry A/A, 0/0
A. Cute Cranberry C/B, 0/0
16.9.2010
    Aava kävi eilen ultrassa ja pentuja näytti olevan tuloillaan. Ainakin 4-5 pentua näkyi. (Joka kerta määrä on ollut tupla kun pennut on syntyneet;) ) Lisätietoja PENTUEET-sivulla. Ota yhteyttä jos etsit itsellesi Apaschi koiraa.

15.9.2010
    11.10. klo 18-> on varattu B ja C pennuille joukkotarkastusaika MEVETIIN. Tervetuloa! Ilmoittautuminen minulle. Jos et ole saanut sähköpostia niin otathan pikaisesti yhteyttä! .

15.09.2010
    Apaschi Aurora Borealis "Aava! on astutettu ihanalla Terra Antyda Sani New Princ of heart:lla "Oiva". Huomenna olemme menossa ultraan varmistamaan onko pentuja tulossa, mutta kovasti siltä näyttää;) Pidetään peukkuja! .

29.08.2010
    Hugo osallistui Kaivarin seura- ja kääpiökoirien erikoisnäyttelyyn vuoden näyttely tauon jälkeen. Tuloksena AVO ERI2:) Olen enemmän kuin tyytyväinen peikkopojasta. Kiitos Mialle Hugon puunaamisesta!

13.06.2010
    Apaschi koiria oli ennätysmäärä Hakunilan ryhmiksessä. Mukana oli Aava (Apaschi Aurora Borealis) AVO ERI1, Aksu (A. Active Adjutant) AVO EH, Lumi (A. Bright Showdiva) JUN ERI, Toivo (A. Bold Showstopper) JUN EH3, Aku (A. Bellicose Showstar) JUN EH, Edy (A. Cool Burberry) JUN EH.
Apaschi kasvattajaluokka esitettiin ensimmäisen kerran ja tuloksena 2 sija ja KP! Kiitos kaikille aktiivisuudesta! Alla arvostelut:
Aavan arvostelu: Hyväntyyppinen ja kokoinen narttu. Feminiininen pää, kauni kaula, hyvä selkä ja rintakehä. Sopusuhtainen luusto. Hyvät takakulmat, edestä voisi olla hieman paremmat. Liikkuu kauniisti. Ei parhaassa karvassa tänään. Luonne ok.
Aksun arvostelu: Sopivan kokoinen, hyväntyyppinen uros, jolla kaunis pää ja ilme. Hyvä kaula ja selkä. Rungon tulee vielä kehittyä. Hieman matala hännän kiinnitys. Riittävä luusto. Hyvät takakulmaukset- Liikkuu normaalisti. Voisi esiintyä hieman reippaammin.
Lumin arvostelu: Erittäin hyväntyyppinen, mutta vielä kovin kevyt ja kapea narttu. Pään tulee voimistua, pitkä kaula, rungon tulee kehittyä. Riittävä luusto. Hyvin kulmautunut edestä ja takaa. Takaliikkeet OK, edestä vielä kapea. Hyvä luonne ja esiintyminen.
Toivon arvostelu: Voimakas hyväntyyppinen uros jolla hyvä maskuliininen pää. Riittävä kaula. Hyvin kehittynyt rintakehä ja riittävä luusto. Hyvä selkä. Hyvin kulmautunut takaa. Vielä kovin löysät liikkeet. Kaipaa itseluottamusta ja kehätottumusta.
Akun arvostelu: Hyvän tyyppinen ja -kokoinen uros, jolla kaunis pää ja ilme. Hyvä pigmentti. Hyvä selkä ja kaula. Rungon tulee kehittyä. Riittävä luusto ja kulmaukset. Takaliikkeet OK. Edestä vielä kovin löysät. Hieman matala hännän kiinnitys. Hyvä luonne.
Edy arvostelu: Hyväntyyppinen ja kokoinen uros. Pään tulee vielä kehittyä samoin rintakehän. Hyvä kaula ja selkä. Riittävä luusto. Hyvin kulmautunut. Kapea rinta edestä. Etuliikkeet saisivat olla paremmat. Vielä löysämyös takaa. Luonne ok, kaipaa kehätottumusta
Kasvattajaluokan arvostelu: Ryhmä erittäin hyvänkokoisia ja tyyppisiä koiria, jotka vielä kovasti kesken kehityksen ja sen vuoksi myös liikkeet melko kapeat. Sivuliikkeet hyvät. Hieman epätasinen ryhmä kehitykseltään. Hyvät luonteet. .

03.04.2010
    Oltiin taas Aptus koirakylpylässä. Nyt kokoonpanona kaikki meidän tytöt + Aksu (A. Active Adjutant)ja Luffy (A. Cool Huckleberry) Kivaa oli ja vauhtia riitti. :) Nyt keskitytäänkin sitten muuttohommiin seuraaviksi kuukausiksi.

26.03.2010
    Hugo peikko täytti 2vuotta. ONNEA peikkopoika! Loppu vuodesta toivottavasti valloitetaan avoin luokka;)

26.2.2010
    Meidän prinsessa täyttää jo KUUSI (6) vuotta. ONNEA Venla neiti ja paljon lisää vauhdikkaita vuosia! Kyllä on aika mennyt kuin iltamissa. Vastahan se Venla haettiin kotiin täältä samaisesta paikasta jossa asutaan;) KIITOS Elinalle tästä sydänten murskaajasta!

24.4.2010 Pörrin syntymäpäivä
    Pörri täyttää tänään 4vuotta. ONNEA! Tänään laitettiin myös kuva Pörristä cairnterrieri kerhon vuosikirjaa vasten. :)

23.1.2010 Aptus koirakylpylässä
    Tänään Aava ja Venla pääsi Aptus koirakylpylään yhdessä Minnan ja Hennan koirien. Yhteensä siellä polskutteli siis 5 koiraa ja meno oli sen mukaista. Tytöt nautti täysin siemauksin kun keskellä talvea pääsi polskuttelemaan. Kannattaa mennä, suosittelen! Nelli ei tällä kerralla päässyt mukaan kun se valmistautuu huomiseen näyttelyyn. Kuvia löytyy galleriasta!


oikea_yla
ala