otsikko About us Dogs In memoriam Litters Photos News Contact Links Index
vasen_ylaUutisia 2006 2007 2008 2009 2010

18.12. JOULUINEN TERVEHDYS
    Se on taas se aika vuodesta kun kaikilla on kiire ja kovasti touhua. Viikon pästä pitäisi olla valmista ja rauhoittua joulun viettoon :) Tontut kurkkii jo ja sitä rataa. Lauantaina meillä on vielä ihana tilaisuus nähdä Venlan B-pennut kun nelonen tulee kuvaamaan speciaalijakson eläinsairaalaohjelmaa. Pennuista 8/9 on lupautunut tulemaan kuvauksiin! Hienoa! Kiitos kuluneesta vuodesta kaikille ystäville ja tuttaville sekä erityiskiitos kasvattien omistajille! Olette olleet kyllä huippuja!

    Ensi vuonna nähdäänkin varmasti enemmän Apaschi koiria myös virallisissa luokissa näyttelyissä ja ehkäpä jokunen starttaa myös jossain kokeissa ;)

29.11. Turku KV
    Lumi (A. Bright Showdiva) osallistui pentuluokkaan ollen kolmas. Arvostelun lisään myöhemmin. Onnea Lumi ja perhe!

28.11. Mejäilyä
    Käytiin pitkästä aikaa mejäilemässä. Tehtiin jäljet kaikille meidän tytöille ja vielä Oliverille ja Vikelle. Koirat nautti työskentelystä ja ohjaajillekin tuli hyvä mieli kun meni niin hyvin. Tokoiltukin on nyt taas ahkerammin. :) Kyllä se tästä taas lähtee! Kiitos sipoolaiset mukavasta seurasta ja treenistä!

15.11. Epävirallinen pentunäyttely, Helsinki Kaapelitehdas
    Edy (A. Cool Burberry) oli 5-7kk kehässä 2 ja sai kp:n, Paras uroskehässä sijoitus oli 3.! Lili (A. Classical Snowberry) oli 5-7kk kehässä 2 ja sai KP:n sekä sijoittui paras narttukehässä 4:ksi. Hienosti meni sisaruksilla! ONNEA Edy, Jukka ja Iina sekä Lili ja Laura!

8.11. Epävirallinen pentunäyttely, Turku
    Aku (Apaschi Bellicose Showstar) oli hienosti 4 kahdeksan pennun joukosta! Onnea Tarja ja Aku. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin. Tuomarina oli Jarmo Vuorinen. Samaisessa näyttelyssä oli myös Lumi (Apaschi Bright Showdiva) tällä kertaa ei tullut sijoitusta. Akun arvostelu: Erinomainen tyyppi ja mittasuhteet. Erinomainen pää ja ilme. Vielä kovin kapea edestä. Etukulmauksia voisi olla enemmän. Hyvä runko ja ylälinja. Liikkuu hieman ahtaasti takaa, huoimaton edestä. Hyvät sivuliikkeet.

3.10. SNJ:n päänäyttely, Hyvinkää
    Aava avoimessa luokassa ensimmäisen kerran, ikää 2v 3kk ERInomainen. Pennuista mukana: Edy, Lili, Eevi, Sara ja Lumi. Kaikki sai hienon arvostelun ja paljon kokemusta! Tästä on hyvä jatkaa. Kiitos kaikille osallistumisesta!

27.9. Match show, Nummela
    Aava isojen koirien luokassa SINISTEN YKKÖNEN! ja Edy pentuluokassa harjoittelemassa!

26.9. Match show, Orimattila
    Sara (Apaschi Beauty Showlady) pentuluokan YKKÖNEN ja BIS 3! Onnea Sara ja Päivi!

19.9. UMN:n match show, Hakunila
    Match Show:hun osallistui kivasti kolme Apaschi-koiraa :) Apaschi Angel Eyes ja Jasmin junior handleriin. He pääsivät hienosti palkintokorokkeelle KAKKOSEKSI! Apaschi Classical Snowberry osallistui pentuluokkaan ja junior handleriin Lauran kanssa. Junnuissa ei tullut sijoitusta, mutta suuressa pentuluokassa Lili oli sinisten KAKKONEN! Wau ja ONNEA molemmille koirakoille! Sara, Apaschi Beauty Showlady sai punaisen nauhan, mutta ei sijoittunut tänään. Kiitos aktiivisuudesta kaikille!

17.6. Hiljaiseloa
    Meillä on hiljaista ja rauhallista kun kaikki pennut löysivät uudet ihanat kodit. Kiitos kaikille kuvista ja kuulumisista. Nähdään pentutapaamisessa ja rokotuksessa 14.7.! Meillä on muutenkin nyt hiljaista koirarintamalla. Nelli ja Venla palautuvat pikku hiljaa pennuista ja Aavalla alkoi juoksu viime viikon lopulla, joten treenailutkin jäävät nyt muutamaksi viikoksi vain kotipihalla tehtäväksi.:) Jääpähän aikaa häävalmisteluihin!

13.5. Nellin synttärit
    Tänään Nelli-Neppari täyttää jo 3 vuotta. Synttäreitä juhlitaan pentujen kanssa ja tiedossa taitaa olla myös maksalaatikkokakkua. :) Kotiväki toivottaa hyvää syntymäpäivää myös Nellin sisaruksille: Selle, Rose, Wanda, Leewi ja Rambo!

23.5. Helsinki, Aptus show
    Hugo (Nounouche Hubble Bubble) osallistui tänään Aptus show:hun Tuomarina oli tällä kertaa irlantilainen Michael Leonard. Hugo esiintyi hyvin ja oli lopulta JUN ERI-1 (tosin junnuja oli vain yksi ;)) ja sai lopulta VARA-SERTIN! Hieno päivä! Hugon ensimmäinen ERINOMAINEN ja samalla V-SERTI. Kiitos Larissalle turkin kampaus ja pesu vinkeistä ja avusta sekä esittämisavusta! Ensi viikolla uudestaan :)

    Pennut saivat tänään taas variksen ja lokin siivet viihdykkeeksi. Taisivat olla mielenkiintoisia, kun nukkumatti tuli aika äkkiä. Tänään Nellin pennutkin täyttävät 5 viikkoa, aika on mennyt todella nopeasti. Yksi narttupentu etsii mahdollisesti vielä kotia peruutuksen vuoksi.

11.5. Kävelyharjoituksia
    Meillä alkaa olla täällä aika tohinaa. Venlan pennut kävelevät ja leikkivät sekä tutkailevat paikkoja. Nellin pennut harjoittelevat kävelemistä ja tänään muutama heilutti häntääkin :) Aika on kulunut todella nopeasti. Pennut täyttivät viime viikolla kolme viikkoa ja viikonloppuna ensimmäiset pennunostajaehdokkaat kävivät pentuja ihastelemassa. Oikein mukavia perheitä kaikki! Tällä hetkellä kaikki pennut on alustavasti varattu! Eilen kävi myös Villen kaveri kuvaamassa pentuja, joten lähiaikoina saadaan oikein hyviä kuviakin sivuille ;)

11.-18.4. Synnytysviikko
    Nyt ollaan koettu kauhun ja ilon hetkiä taas vähäksi aikaa. Venla aloitti sikiöveden tiputtelulla viikko sitten ja ravasimme alkuviikon kontrolleissa ja lopulta torstaina 16.4 päädyttiin leikkaamaan Venla pentujen sydänäänien laskujen vuoksi. Kaikki meni lopulta hyvin ja Venla pääsi hoitamaan pentuja heti itse. Kiitos YES:n osaavalle henkilökunnalle avusta ja hoidosta! Pääsipähän Venla oikein telkkaritähdeksi, kun YES:ssä kuvataan Eläinsairaalaohjelmaa. Syksyllä nähdään sieltä kuinka leikkaus toteutui käytännössä. :)

    Kun saimme Venlan ja show-pennut onnellisesti kotiin aloitti Nelli oman osansa perjantaina. Läähätystä, ja pesäntekoa. Kaikki näytti olevan hyvin ja lauantai aamuna syntyikin 2 tyttöä ja 2 poikaa aivan normaalisti, kunnes tuli hiljaista.. Muutamaan tuntiin ei tapahtunut mitään ja niinpä taas lääkäriin. Onneksi Soukan eläinklinikalla oli viikonloppupäivystys, kalkkia ja oksitosiinia annettiin. Mitään ei tapahtunut. Ultrassa pentujen sydän äänet olivat myös Nellin kohdalla laskeneet ja taas päädyttiin kiirelliseen sektioon. Tuloksena vielä yksi tyttö ja yksi poika.

    Nyt kasvatellaan täällä siis ihania vauvoja, jotka kasvavat ihan silmissä!:) Onneksi kaikki meni loppujen lopuksi hyvin!

24.3. Kotosalla kasvatetaan mahoja
    Täällä kasvatellaan siis masuja. Huomenna on Venlan astutuksesta 42 päivää ja lauantaina Nellin. Siis 6 viikkoa on jo takana ja synnytys alkaa lähestyä. Aika menee niin nopeasti, ettei meinaa perässä pysyä. Viikonloppuna käytiin ostamassa pennuille silkkinauhat, jotta saadaan hienoja kuvia niistä sitten :) Ensi viikolla Ville rakentaa pentulaatikot valmiiksi odottelemaan. Onneksi olen varannut koko pentujen ajan vapaata ja saan olla itse niiden kanssa koko ajan.

Tällä hetkellä Venla näyttää pyöristyneen jo huomattavasti. Eilen mietimme, ettei se tainnut olla yhtään noin pyöreä viime kerralla.. Tiedossa siis suurpentue? Nellinkin käynti on verkkaistunut ja masu pyöristynyt. Täytyypi laittaa niistä kuvia joku päivä.

14.-15.3. Tampere KV
    Vietimme mukavan viikonlopun Tampereella koiranäyttelyn merkeissä. Lauantaina Hugo osallistui cotoneiden junnukehään. Tuloksena JUN EH-1! Arvostelukin oli jo paljon edellistä parempi. Kiitos Larissalle esittämisestä ja turkin laitosta!!

    Sunnuntaina oli Nellin vuoro osallistua kultsukehään. Tuomari jakeli avokätisesti H:ta ja EH:ta. Ajattelinkin jo ennen kehään menoa, että jätän viemättä Nellin. Onneksi kuitenkin vein... Tuloksena AVO ERI! Sijoitusta ei tällä kertaa tullut, mutta laatuarvostelu lämmitti mieltä.:)

    Huomenna tiistaina menemme ultraan ja saamme tietää onko pentuja tulossa. Tällä hetkellä merkit ovat sellaisia, että uskaltaa jo toivoa pentuja.

22.2. Kotosalla
    Venla täyttää torstaina jo 5 vuotta! Kyllä aika on mennyt nopeasti, vasta se tassutteli kotiin seitsemän viikkoisena pallerona. Meillä on ollut aika hulinaa viime viikot. Tammikuussa Uni tuli meille hoitoon Elinalta, oikein mahtava paketti! Sen jälkeen matkustin Kangasalalle astuttamaan Nelliä ja hiihtolomalla saimme vieraaksi oman kasvattimme Seran (pikkutyttö). Kyllä on vilskettä ollut. Nyt seuraavat viikot keskitymme normaaliin elämään ja toivomme, että pentuja tulisi pääsiäisen tienoilla.

15.1. Turku KV
    Hugo osallistui ensimmäiseen viralliseen luokkaansa Turussa. Tuloksena JUN EH4. Seuraavan kerran Hugo-peikko pyörähtää Tampereella kehässä.

8.1. Uuden vuoden lupauksia
    Taas vaihtui vuosi ja ollaan suunniteltu tälle vuodelle kaikenlaista. Aavan olisi tarkoitus kokeilla taippareita ja osallistua ensimmäiseen tokokokeeseensa kesän aikana. Hugo osallistuu näyttelyihin ja toivottavasti vähentää takkuuntumista ;) Nellin olisi tarkoitus saada pentuja tämän vuoden puolella, toivotaan että asiat menevät suunnitelmien mukaan. Samalla pidämme taipparivirettä yllä ja harjoittelemme tokokisoihin. Nelli osallistuu ehkä vuonna 2010 ensimmäisiin tokokisoihinsa. Venlan pään menoksi on myös kaavailtu pentuetta tälle vuodelle..

    Me kaksijalkaiset taas olemme suunnitelleet menevämme naimisiin tänä vuonna. Kirkko on varattu 15.08.2009!

    Eiköhän siinä ole taas tekemistä tälle vuodelle riittämiin. ONNELLISTA UUTTA VUOTTA KAIKILLE!


oikea_yla
ala