otsikko About us Dogs In memoriam Litters Photos News Contact Links Index
vasen_ylaUutisia 2006 2007 2008 2009 2010

13.12. VOITTAJA -08
    Tuomari Eeva Rautala (kultaisetnoutajat) ja Bo Skalin (coton de tulearit) Aava osallistui junnuluokkaan, tuloksena EH. Tyttö laittoi vähän hulinaksi kehässä ja ainakin katsojilla oli hauskaa.. Se oli aivan Aavan tapaista lyödä leikiksi koko juttu. Kehän laidalla se esiintyi oikein mallikkaasti huonosta turkista huolimatta. Nyt Pidetään kunnon näyttelytauko ja katsotaan sitten myöhemmin missä meitä näkee. Hugo osallistui viimeiseen pentuluokkaansa melkein 9kk ikäisenä. Peikkopojalla on aivan mahdoton takkuikä ja edellisen päivän turkin laitto näytti aivan turhalta näyttelyaamuna kun jo ensimmäiset takut olivat ilmaantuneet. Onneksi Larissa ja Annika olivat auttamassa Hugon laitossa kehän laidalla ja saimme pojan siedettävään kuntoon. Hugo esiintyi tapansa mukaan todella kivasti ja tuloksena KP, paras uros ja ROP! Ihana päätös tälle vuodelle ja Hugon pentuuralle. Turussa sitten jo junnuihin. Kiitos Larissa, Annika ja Pirjo Hugon tsemppaamisestä ja turkin laitosta!

1.-2.11. Espoo pentunäyttely & lemmikkimessujen pentunäyttely
    Espoon tuomari: Tuula Plathan ja lemmikkimessujen tuomari: Georg Waltzer (Saksa).
    Hugo vietti näyttelytäyteisen viikonlopun. Molemmille päiville oli suunniteltu näyttelyitä. Lauantaina Hugo oli ainoa cotonuros. Poika liikkui hyvin, mutta tuomarin mielestä ei ollut vielä tarpeeksi kehittynyt. Emme siis saaneet KP:tä emmekä sijoittuneet. Suununtaina suuntasimme myyrmäki halliin lemmikkimessujen yhteydessä pidettyyn pentunäyttelyyn. Paikalla oli todella paljon ihmisiä. Tällä kertaa uroksia oli ilmoitettu kaksi, (yksi molempiin luokkiin) Hugo esiiintyi taas oikein hienosti, vaikka handleri ei oikein ole vielä perillä tuosta cotoneiden show-maailmasta :D Tuloksena kuitenkin KP, PARAS UROS JA VSP! Hyvä peikkopoika, siitä jatketaan!

27.10. JOUKKOTARKASTUS
    Kävimme kuuden A-pentueen pennun kanssa joukkotarkastuksessa. Mukana oli myös äiti Venla silmätarkastuksessa. Tulokset oli pääpiirteissään todella hyviä, tässä alustavat; Apaschi Aurora Borealis "Aava" A/A, 0/0, silmät ok Apaschi Active Adjutant "Aksu" A/A, 0/1, silmät ok Apaschi Antarctico "Timi" B/B, 0/0, silmät ok Apaschi Always Smart "Roope" A/A, 0/0, silmät ok Apaschi Angel Eyes "Sera" B/B, 0/0, silmät HC Apaschi Adelante "Eppu" D/D, 2/1, silmät ok Katsotaan mitä kennelliitossa sanotaan näistä :)

26.7. Raisio KR
    Nelli AVO-EH ja Aava JUN-EH4. Lähdimme Akanen ja Molly-flätin kanssa katsastelemaan Turun maisemia. Näyttelypaikalla auton lämpömittari näytti 33 astetta ja olo oli sen mukainen. Aavan ensimmäinen esiintyminen junnuluokassa ja tuloksena EH. Tyttö on ollut juoksussa ja karva on tippunut samaa tahtia näyttelyiden lähestyessä. Vielä pitäisi muutama karva olla Tornion KV:ssä johon suuntaamme seuraavaksi kesälomamatkan aikana.

13.-19.7 GR:n kesäleirillä
    Vietimme mukavan viikon Virroilla muiden kultsuihmisten kanssa. Leirllä Nelli osallistui taippareihin, jotka eivät aivan menneet suunnitelmien mukaan. Nelli kieltäytyi uimasta ja katseli rannasta lokkia... Täytyy siis jatkaa treenailu ja ensi kerralla varautua kaikenlaisiin yllätyksiin :) Ensi vuonna otetaan leiri uusiksi!

29.5.
    Haimme äidilleni ja minulle Salosta coton de tulear rotuisen pienen puuvillapojan.Se tulee jatkossa asumaan vanhempieni luona Pörrin pikkuveljenä. Nounouche Hubble Bubble on 3kk vanha ja aivan mahdottoman ihana! Tarkoitus olisi sen kanssa alkaa kiertelemään näyttelyitä kunhan pojalle tulee lisää ikää. Kutsumanimeksi tämä peikkopoika sai Hugon:) Kuvia laitan kunhan saan sellaisen missä on sekä jalat, että pää:D Kiitos Annika tästä peikkopojasta!

24.5.
    Nelli AVO ERI1, mutta ei sijoittunut PN-kehässä. Hienosti kuitenkin ensimmäinen avoimen luokan virallinen näyttely! Kiitos Elinalle esittämisestä!

18.5.
    Tänään pakkasimme Nellin ja Aavan autoon ja suuntasimme Oittaalle kultaisten noutajien Club Show'hun. tuomaroimassa oli Katarina Wikner Ruotsista. Aava osallistui junioriluokkaan, johon oli ilmoitettu 11 narttua. Aava yllätti positiivisesti ollen koko joukosta 3. Liikkuminen tuotti neidille ongelmia, kun ruohikolla oli ihania puoli mätiä ruohotukkoja:)Olen kuitenkin tyytyväinen tyttöön!

    Nelli osallistui ensimmäistä kertaa avoimeen luokkaan, ollen myöskin kolmas. Uskomatonta, vain muutaman päivän yli avoimen rajan! Hienosti Nelliltä! Mamma saa olla tyytyväinen molempiin neitosiin. Ensi viikolla Nelli esiintyykin sitten Aptus show'ssa.

24.3.
    Vietimme hienon päivän Ruovedellä ryhmänäyttelyssä, jossa tuomarina oli MArkku Santamäki! Aava oli hienosti Paras narttu pentu ja VSP sekä sai ainoana KP:n suuresta 8 narttupennun joukosta! Myös Nelli yllätti positiivisesti ollen NUO ERI1 ja lopulta PARAS NARTTU 3! Hieno päivä tytöillä, kiitos Elinalle Nellin esittämisestä! Kuvia laitan kunhan ehdin.

9.3.
    Oltiin tänään Aavan ja Aksun kanssa Pohjois-Espoossa match showssa. Molemmat esiintyivät hyvin. Pieniä keskittymisvaikeuksia lukuunottamatta. Lopputuloksena Aksu 20 pennusta sinisten 3 ja Aava punainen nauha, mutta ei tällä kertaa sijoitusta. Molemmat pennut ovat aloittaneet nyt esikoulun ja käymme opetelemassa häiriön alaisena toimimista. Aavalla tämä tuottaa erityisesti ongelmia, liekö ADHD tuolla.. Unohtaa muiden koirien lähellä osaamisen ja aivonsa kokonaan johonkin muualle..Toivottavasti se oppii käyttämään niitä aivojaan joskus lähiaikoina..

2.-3.3.
    Osallistuin tänään Hskp:n järjestämälle kasvattajan jatkokurssille. Saimme tehtäväksi suunnitella kennelin toimintasuunnitelman ja sen kanssa on illat kuluneet rattoisasti.:) Samaan aikaan käyn koirahierontakursseilla Nellin kanssa. Se rakastaa yli kaiken hieromista ja osaa nauttia oikein olan takaa.

16.2.
    Aksu tuli tänään meille kylään, kun huomenna on tarkoitus mennä tutustumaan erilaisiin riistoihin Aavan ja Aksun kanssa. Ja koska ulkona sattui olemaan niin hyvä ilma, päädyimme ottamaan muutamia kuvia pari viikkoa sitten 7kk täyttäneistä pennuista.

26.1.
    Oltiin tänään pitkällä peltolenkillä ja samalla käymässä Aksun luona. Koirat saivat juosta mielin määrin ja olla kirjaimellisesti pellossa. Tällä hetkellä opiskeluihin menee niin paljon aikaa, että koirien kanssa ollaan silloin tällöin vain treenailta taipparijuttuja ja kaikkea pientä tehty. Ilmottauduin myös kasvattajan jatkokurssille, joka pidetään maaliskuun alussa.


oikea_yla
ala