otsikko About us Dogs In memoriam Litters Photos News Contact Links Index
vasen_ylaUutisia 2006 2007 2008 2009 2010

20.12.
    Tänään ei mennyt ihan nappiin koirien lenkki.. Aluksi tehtiin markkeerauksia koirien kanssa ja Aava ja Aksu (A. Active Adjutant) tutustui lokkiin ja vaakkuun, sen jälkeen lähdettiin vielä pitkälle lenkille. Se olisi ehkä pitänyt jättää tekemättä. Sillä melkein loppusuoralla, kotiin päin tultaessa, huomasin Aavassa verta ja tarkemman tutkimuksen jälkeen tassuhaavan. Aava vietiin lääkäriin hurjasti vuotavan ja pulppuavan haavan kanssa ja lääkäri teki 1.5tuntia töitä saadakseen ommeltua haavan ja tukittua kaikki revenneet verisuonet :/

    Nyt meidän Neiti Pippuri elelee hiljaiseloa seuraavat kaksi viikkoa tollukka jalassa ja kauluri päässä. Tuuriakin oli matkassa, viilto oli tullut muutaman millin päähän jänteestä, mutta ei onneksi vaurioittanut sitä. Toivotaan, että jalka paranee ja kaikesta selvittiin pelkällä säikähdyksellä!

10.12.
    Pörri osallistui tänään silmä- ja polvitutkimuksiin yhdessä pentue sisarustensa kanssa. Pörrillä on nyt virallisesti terveet silmät ja polvet! Hyvä, hyvä!

6.12.
    Nelli osallistui Tampereen ryhmänäyttelyyn. Sieltä sijoituksena Eh2. Arvostelussa kehuttiin Nellin esiintymistä :) Aava kasvaa kotona ja treenailee tokojuttuja, samoin Nellin kanssa on kovasti harjoiteltu eri liikkeitä. Itsenäisyyspäivän jälkeen ollaan Aavan ja Nellin kanssa haisteltu ja kanniskeltu myös vaakkua. Aava oli linnusta aivan innoissaan, nyt treenaillaankin taas dameilla vähän aikaa ja sitten uusiksi mukaan kuvioon!

8.9.
    Pennut ovat jo 3kuukauden ikäisiä ja olin järjestänyt joukkorokotuksen meille. Paikalla oli kaikki pennut ja heidän omistajansa. Meno oli sen mukaista, mutta oli todella ihana nähdä kaikkia pentuja ja huomata kuinka hienosti ne ovat kasvaneet! Nyt odotellaan että ikää on tarpeeksi ja voi ilmoittaa pentuja johonkin pentunäyttelyyn. Kiitos kaikille kasvattien omistajille, että pääsitte paikalle! Toivottavasti nähdään myös seuraavassa rokotuksessa Marraskuun alussa!

2.9.
    Pennut ovat lähteneet maailmalle ja meillä koitti hiljaisuus täällä. Jotenkin sitä kaipaa kuitenkin vilskettä ja vilinää niiden työn täyteisten 7 viikon jälkeen ja siksipä meille jäikin yksi Venlan vauva pitämään tahtia yllä. Pieni Aava (Apaschi Aurora Borealis) on ensimmäinen oma kasvattini ja siksi erityisen tärkeä tulevaisuuden toivo meille. Kuvia ja oma sivu tulossa, kunhan ehdin ja opin päivittelemään :)

24.7.
    Ilosia ja kaivattuja uutisia Kennelliitosta! Nellin lonkkakuvaustulokset tulivat tänään. Lonkat B/B, kyynäreet 0/0 ja terveet silmät. Tästä on hyvä jatkaa. Pennut kasvavat kovaa vauhtia ja Venla jaksaa hoitaa niitä oikein mallikelpoisesti. Kohta ne täyttävätkin jo 2 viikkoa, todella nopeasti kulunut aika!

20.6.
    Tänään kävimme Venlan kanssa ultraäänitutkimuksessa ja saimme iloisia uutisia. Venlan masussa on todellakin pentuja, jotka voivat hyvin! Nyt alkoi viimeiset piinaavat viikot pentuja odotellessa.

5.5.
    Tänään Someron ryhmänäyttelyssä Nelli sai Erin ja oli hienosti junnuluokan 3. Tuomarina Kirsi Nieminen, kiitos vickille Nellin esitttämisestä.

3.5.
    Tänään postiin oli tullut kauan odotettu paketti. Sain nimittäin kennelnimeni vihdoin. Jonain päivänä meillä syntyy ensimmäiset Apaschi-kennelin pennut. Nimi tulee ensimmäisestä kultaisestani, siitä josta kaikki alkoi jo vuonna 1991.

27.1.
    Nelli oli Elinan kanssa Turun kansainvälisessä näyttelyssä ja toi sieltä kotiin Rop-pentu ruusukkeen ja Kp:n. Näyttelyssä oli seitsemän pentua, niistä 3 narttua. Nelli oli ainoa joka sai KP:n! Hieno päivä tytöllä! Kiitos Elinalle mukaan otosta ja esittämisestä! Seuraavan kerran Nelli nähdäänkin sitten jo junnuluokassa keväällä tai kesällä.

8.1.
    Noniin nyt on päivitelty sivujakin uuden vuoden kunniaksi. Ollaan Nellin kanssa harjoiteltu tottisjuttuja ja ne menee päiväpäivältä paremmin. Olen oikein tyytyväinen tyttöön. Toivottavasti sen kanssa yhteistyö sujuu yhtä hyvin jatkossa. Muuten ollaan vain käyty pitkillä lenkeillä ja nautittu, ah niin ihanasta talvisäästä :S Toivottavasti kohta tulee jo luntakin!


oikea_yla
ala