otsikko About us Dogs In memoriam Litters Photos News Contact Links Index
vasen_ylaUutisia 2006 2007 2008 2009 2010

31.12.
    Kulunut vuosi on ollut meille erittäin tapahtuma rikas. Keväällä perheeseen tuli uusi jäsen kun Nelli syntyi. Sitten on harjoiteltu taipparijuttuja ja näyttelyissäkin on tullut pyörähdeltyä syksyllä melkein joka vkl kun oli sekä Nellin että Pörrin näyttelyt. Itse ehdin kaiken tämän lisäksi vielä käydä kasvattajan peruskurssin ja kennelnimi on laitettu hakuseen syksyllä. Se tulee ehkä keväällä sitten. Tytsit on saanut toisistaan hurjasti seuraa ja metsälenkit Elinan ja koirien kanssa on piristäneet niiden tavallisia päiviä. Ensi vuosi tuo tullessaan lisää tapahtumia. Näyttelyitä ja Nellin kanssa olisi tarkoitus taippareihin suoriutua... Venlan varallekin on omat suunnitelmansa, saa nähdä josko tänä vuonna onnistaisi! Hyvää ja menestyksellistä ensi vuotta kaikille!

17.11.
    Ollaan tyttöjen kanssa harjoiteltu nyt taipparihommia ja Nellillä se alkaa sujua jo kiitettävästi. Palautukset on parantuneet ja meidän yhteistyö on alkanut sujua todella hyvin! Täytyy vaan nyt laittaa jäitä hattuun ja toivoa että sama jatkuu vielä ensi keväänäkin, jolloin olisi tarkoitus yrittää taippareita läpi. Ville on tehnyt töitä Venlan kanssa ja niilläkin on mennyt ihan hyvin. Pään vaivaa tuottaa vaan Venlan haluttomuus koskea variksiin, ne taitavat yököttää hajullaan pikku prinsessaa ;)

    Lähetin viime viikolla Kennelliittoon kennelnimi anomuksen, saa nähdä milloin sieltä jotain kuuluu ja täytyy pitää peukkuja, että saisin haluamani nimen! Nyt odotellaan joulua ja kunnon lumia tänne Etelä-Suomeenkin jotta kaikki kura ei kantautuisi tyttöjen tassuissa sisälle.

4.-5.11.
    Olimme kumpanakin päivänä pentunäyttelyssä Nellin kanssa. Nelli esiintyi hyvin molempina päivinä ja oli hienosti PNP2 ja sai KP:n. Tuomareina lauantaina Hannele Jokisilta ja sunnuntaina Paula Rekiranta. Seuraavan kerran osallistumme Hyvinkäällä pidettävään kultaisten omaan näyttelyyn ja sen jälkeen Nelli saakin paneutua kokonaan taipparihommiin ja tottisjuttuihin ennen kevättä ja uusia näyttelyitä.

21.10.
    Osallistuttiin Nellin kanssa tänään UMT:n järjestämään match showhun Myyrmäkihallissa. Nelli oli näyttelypaikalla hienosti vaikka hiukan pelottikin aluksi. Nelli sijoittui 56 koirasta hienosti sinisten YKKÖSEKSI!

13.10.
    Olemme eläneet hiljaiseloa nettiympyröissä kohta vuoden. Nyt kuitenkin taas yritetään päivitellä kuulumisia tännekin. Meille on muuttanut kesällä uusi kultainen ja Venla on muutenkin saanut paljon uusia koirakavereita, kun muutimme toiselle puolelle Myyrmäkeä.


oikea_yla
ala